Referencer

VIA Campus Aarhus - socialrådgiveruddanneslen
VIA Campus Aarhus - Professionsbachelor i pædagogik
VIA Campus Randers - Proffessionsbachelor i socialpædagogik
VIA campus Aarhus - Projekt Nordplus. Anbragte unges vilkår i hele norden.
Peter Sabroe seminariet Aarhus
Jydsk pædagog seminarium

Udtalelser

{

Fra Peder

Tak for i sidste uge – dit oplæg på Via i Århus…på engelsk! .-)… så flot klaret, at komme ind…blive budt at skulle gøre det på engelsk… og så bare gøre det :)

Inspirerende at høre dig fortælle. Vi er en gruppe af studerende og undervisere i Nordplus, som var noget overraskede og forundrede over historien…og ikke mindst… hvorfor pokker der ikke blev grebet ind tidligere. Vi kan alle i gruppen love dig, at vi vil forsøge at gøre det bedre! :)

Peder

{

Fra Jani

Hej Lonni,

Jeg vil bare sige at jeg virkelig er blevet inspireret af det du sagde til foredraget på Campus C – Århus i sidste uge. Jeg har taget mange af dine “metoder” til mig i min pædagogiske praksis og har ligeledes delt det med mine kollegaer, som selv har implementeret det i deres praksis. Nu håber vi bare det giver nogle gode resultater. Mange tak for en spændende fortælling.

Jani

{

Trine

Kære Lonni,

Først og fremmest vil jeg takke dig for et SUPER godt foredrag. Du har så meget at give af, så meget styrke og power, at alle i lokalet blev blæst helt omkuld (på den gode måde).

Vi har tidligere været til foredrag i Bergen, hvor unge på 18-20 år fortalte deres historie, fortalte hvordan de havde oplevet det og ikke mindst hvad de havde savnet fra ”systemets” side. I dag mødte vi en voksen kvinde-dig og du fortalte den samme historie men med en anden refleksion bag, som ikke desto mindre satte en tyk streg under vigtigheden i at høre disse børn og da vi ikke kan forsvare at invitere de brændte børn til at holde foredrag, kan vi lære rigtigt meget af sådanne mennesker som dig, der har en historie at fortælle, men samtidigt også en distance da den ikke længere er en del af dig, men én du har med dig igennem livet. En visdom, som vi heldigvis er få der får, men som du bruger så konstruktivt ved at gå ud og gøre en forskel, præcis som du gjorde i dag.

Du åbnede et vindue til disse børns historier, men samtidigt gav du os også inputs til hvordan vi skal bruge det i det sociale arbejde. TAK.

{

Malene

Hej Lonni,

Først og fremmest tusind tak for et godt foredrag i dag – du er simpelthen så sej!

Jeg vil blot sige at, din måde at fortælle på er så troværdig og autentisk – virkelig spændende at høre din historie. Samtidig også stor cadeau til at, kunne fortælle en så følsom og privat historie til os som ‘bare’ er studerende.

Som en afslutning – du behøver absolut intet power point til et foredrag som det idag. Jeg synes det var SÅ fedt, at du var til stede på en anderledes måde end man ofte kan være med et power point.