Foredrag

Willowfarm

Velkommen til Willowfarm.dk
her har du mulighed for at læse mit skriv som blog og du har mulighed for at booke et foredrag.

“I kaos og kærlighed”

De fleste danske børn og unge lever i trivsel. Der er dog fortsat en procentdel der lever i kaos. På kanten af et samfund der presser på for at alle skal kunne følge med. Kampen for at passe ind kan være umenneskeligt stor. Specielt når det man føler allermest er at være udenfor og ensom.
Det skal handle om valg og konsekvenser som man som ung måske slet ikke er i stand til at tage og tænke over
Det skal handle om fristelser og grupperinger.

Hvad skaber en mønsterbryder?

bør vi fortsat ukritisk tage de kendte foranstaltninger for gode vare, eller er det blevet tid til at kigge på de utilpassede unge med nye øjne og igennem nytænkning forsøge at forstå før vi kan hjælpe?
Jeg tager udgangspunkt i min egen historie. Hvordan jeg mødte mange velmenende pædagoger og socialrådgivere. Hvordan det blev et enkelt menneskes syn på mig der skridt for skridt ændrede min fremtid. Fordi den sværeste tid i livet også blev den bedste. Trods sammenbrudte anbringelser og svigt.

Det skal handle om at jeg som 17 årig boede på hoteller på kommunens regning fordi ingen turde tage ansvaret. Alene. Uden kontakt til voksne, måtte jeg igang med at ændre det ved mit liv som jeg var så ked af.
Anbringelser og et træt system.
Styrke mod og kærlighed.

Der er er to versioner af foredraget “i kaos og kærlighed”

– En historie der vil få unge mennesker på vej ud i livet, til at stoppe op og tænke over valg og retninger. Hvordan de forkerte venskaber kan skabe et liv i overhalingsbanen uden stopknap. Om selvværd. Om mod. At være okay med ikke at være perfekt.

– En version rettet mod fagfolk der dagligt arbejder med børn og unge. Organisationer der arbejder med frivilligt arbejde og har lyst til at høre en livshistorie med perspektiver fra alle sider. Både fra mine egen anbringelser og i arbejdet med omsorgssvigtede børn og unge. Et kritisk pædagogisk samfunds perspektiv.

15 års erfaring i arbejdet med børn og unge.
De sidste fem år på en af landets sikrede afdelinger, med en af samfundets tungeste målgrupper.
Færdig som pædagog sommeren 2015
Efter sommerferien opstart på Dansk pædagogisk universitet. ( Antropologi )
varighed ca 1 1/2 time

kontakt på mail
lonni@willowfarm.dk